Over
RI/BA.

RI/BA staat voor veiligheid, gemak en comfort. Een toegankelijke en flexibele vastgoedpartner die inspeelt op de vraag en per business case kijkt wat het beste daarbij past.

Met jarenlange ervaring binnen verschillende facetten van de markt, beheren de mensen van RI/BA de gehele keten van het vastgoed. Vanaf de beginfase van een ontwikkeling tot het verhuren en van het beheren tot het onderhouden van vastgoed. Wel zo makkelijk, vastgoed zonder zorgen. 

RI/BA laat geen kans onbenut en benut de vastgoedmarkt daarom optimaal door actief te zijn in zakelijke markt, retail en bedrijfshallen.

KANTOOR

Gedurende het bestaan van RI/BA heeft het zich verspreid in vier provincies van Nederland, waarbij er ca. 45.000 m² kantoor in de portefeuille is opgenomen. RI/BA groeit, maar laat haar klanten graag meegroeien door samen en met een open blik te kijken naar de mogelijkheden om doelstellingen te realiseren. Door bestaand vastgoed te her ontwikkelen en te moderniseren heeft RI/BA door de jaren heen zowel diverse grote gerenommeerde als jonge startup bedrijven gehuisvest.

RETAIL

RI/BA is sinds 2018 ook actief in retail, waarbij het in datzelfde jaar eigenaar is geworden van de Sociëteit in Apeldoorn. Het karakteristieke gebouw zal in 2020 in gebruik worden genomen. Het befaamde Restaurant Sizzles, wat al acht jaar op rij is bekroond door Michelin met een ‘Bib Gourmand’, zal zich hier gaan vestigen.

Bedrijfshallen

Naast het beheren en ontwikkelen van kantoor en retail vastgoed is RI/BA actief aan het beleggen in bedrijfshallen, een dynamische markt waar RI/BA zich thuis voelt. Omdat RI/BA de volledige keten in eigen huis heeft kan dit vanuit eigen kracht op een efficiënte manier. Van ontwikkelen tot verhuur, eigen beheer en het onderhouden van het vastgoed.

Ontmoet de mensen achter RI/BA.

Bas Gregoor.

Managing Partner

Etiènne Luyten.

Property Manager

Heb je vragen en wil je graag contact met ons opnemen? 

RI/BA Real Estate

Kerklaan 16
7311 AE  Apeldoorn

info@ri-ba.com
085 – 0160717

RI/BA is onderdeel van Grehamer & Company

Copyright Grehamer & Company Inc. All Rights Reserved

Nieuw veld

14 + 6 =